RSS

Rick Louwerens

Hierbij wil ik mij even voorstellen:

Rick Louwerens geboren te Den Helder in 1989

Alhier vanuit het ouderlijk huis ben ik opgegroeid met Duitse Herders, vanaf dat ik 2½ jaar oud was ging ik al mee naar de club dit vooral samen met mijn vader.
In 1998 ben ik lid geworden van de VDH en trainde al daarvoor met de oude hond van m’n vader ( Iris v. Mooi Twente Land)
Gezien mijn interesse hierin lag werd ik er behoorlijk fanatiek in. Daarnaast heb ik al heel wat wedstrijden en examens gedraaid waaronder: verschillende Provinciale Africhtings Kampioenschappen, Nederlands Jeugdkampioenschappen en verschillende ABC wedstrijden dit zelfs ook in Duitsland.

Nu train ik met één van onze eigen fokproducten Bayca Kiridesja, maar ook heb ik met de moeder en oma hiervan getraind.
De meeste ervaring heb ik opgedaan met Waxler v. Mooi Twente Land.
Met Waxler heb ik ± 30 evenementen mee gedaan en met hem heb ik ook de brons, zilver en gouden VDH africhtingspelden gewonnen.

Inmiddels heb ik met haar VH3 gehaald, daarnaast heb ik haar al meerdere jaren ingezet voor verschillende pakwerkers op pakwerkers examens in den lande. Ook bij de maak van de instructie DVD van de VDH speelt zij een hoofdrol. Inmiddels hebben we ook al verschillende nesten met haar gefokt. Ook haar nakomelingen laten zich goed zien in alle disciplines.

Op dit moment ben ik gestopt met de sport maar het zou best kunnen dat ik in later stadium van mijn leven dit weer eens aan ga beginnen.

Rick Bayca C